dinsdag 5 maart 2013

Luchtmacht nodigt 150 burgers uit voor bezoek Beatrix aan KMA

Door Dex Bos, dichtbijredacteur

BREDA - De Koninklijke Luchtmacht nodigt 150 burgers uit om bij het bezoek van koningin Beatrix aan de KMA bij te wonen. De koningin brengt een vaandeldecoratie (cravatte) met de woorden 'Kosovo 1999' aan op het vaandel van de Koninklijke Luchtmacht.

De ceremonie vindt plaats in aanwezigheid van minister Jeanine Hennis-Plasschaert, Commandant der Strijdkrachten generaal Tom Middendorp en Commandant Luchtstrijdkrachten luitenant-generaal Alexander Schnitger.

De uitgifte van de toegangskaartjes wordt verzorgd door de VVV Breda. Afhalen van de (gratis) kaartjes kan t/m 12 maart (of zolang de voorraad strekt) bij de VVV Breda aan de Willemstraat. De twee weken voorafgaand aan 27 maart, wordt iedereen die zich heeft aangemeld gescreend.

Bij het afhalen van kaartjes worden uw naam, adresgegevens en gegevens van je legitimatiebewijs genoteerd. Als je voor meerdere personen kaartjes wilt, dien je van iedereen een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart mee te brengen. Ook op 27 maart dien je een legitimatiebewijs mee te nemen naar de KMA.

(Dichtbij, 4 maart 2013)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten