maandag 4 november 2013

Opnames voor groetenprogramma 'Missie Max'

Omroep Max maakt zaterdag 23 november de opnamen voor het jaarlijkse groetenprogramma voor uitgezonden militairen: Missie Max. Plaats van handeling is een hangar van het voormalig Marinevliegkamp Valkenburg.Voor de zesde keer alweer neemt Max dit initiatief, in samenwerking met de gezamenlijke thuisfrontorganisaties van zowel Defensie als politie. Het evenement begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. In de tussentijd zijn er optredens van artiesten als zanger Jannes en de sterren van de musical Soldaat van Oranje. Voor kinderen zijn er diverse activiteiten.

Podium
Een aantal relaties krijgt de kans op het podium rechtstreeks met hun relatie te spreken. Deze mogelijkheid is wel beperkt in verband met de duur van de beeldverbinding. Wie hiervoor niet in aanmerking komt, kan een groet overbrengen die op een speciale dvd wordt gebrand. Deze opnamen gaan nog voor kerst naar de diverse uitzendgebieden.

Meer verhalen
Omroep MAX zendt rond de feestdagen een programma uit van deze dag aangevuld met opgenomen groeten, het bezoek van Omroep MAX aan een aantal missiegebieden en meer verhalen. De tv-uitzendingen zijn op Nederland 1 op 21 december om 17.00 uur en op 30 december om 16.40 uur.

Aanmelden
Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 14 november via internet: www.defensie.nl/actueel/missiemax/aanmeldingsformulier 

(ministerie van Defensie, 4 november 2013)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten